Dit recept voor Protein Peanut Butter Cups is een eiwitrijke versie van de klassieke traktatie waar iedereen van houdt. Ze zijn heerlijk romig van smaak en je hebt maar 4 ingrediënten nodig om ze te maken. Met 9 gram eiwit per peanut butter cup kun je zonder schuldgevoel genieten van je favoriete dessert. Deze High protein peanut butter cups zijn het perfecte tussendoortje als aanvulling op jouw dagelijkse voeding.
Recept peanut Butter Cups
Dit recept voor Protein Peanut Butter Cups is een eiwitrijke versie van de klassieke traktatie waar iedereen van houdt.Ze zijn heerlijk romig van smaak en je hebt maar 4 ingrediënten nodig om ze te maken.
Plaats 6 papieren vormpjes in de uitsparingen van een muffinvorm en zet opzij
Meng het eiwitpoeder , de pindakaas en het vanille-extract in een kleine kom tot een gladde massa.
Doe de chocoladestukjes en de kokosolie in een kom en plaats deze in de magnetron. verwarm deze in stappen van 30 seconden tot het volledig gesmolten is.
Plaats ongeveer 1 eetlepel gesmolten chocolade op de bodem van elke muffinvorm. En zet de muffinvorm 10 minuten in de vriezer of tot de chocolade gestold is.
Plaats 2 theelepels van het pindakaasmengsel op de chocoladelaag.
Voeg een extra eetlepel chocolade toe bovenop het pindakaasmengsel. en druk het een beetje aan tot het stevig is.
Bewaar in de koelkast tot klaar om te serveren.
Notities
Voedingswaarden
Calorieën: 352 kcal | Koolhydraten: 31 g | Eiwit: 9 g | Vet: 21 g | Verzadigd vet: 15 g | Cholesterol : Natrium: 138 mg | Kalium: 424 mg | Vezels: 2 g | Suiker: 16 g | Vitamine A: 95 IE | Vitamine C: 1,4 mg | Calcium: 161 mg | IJzer: 1,2 mg
Trefwoord cups, High protein, peanut butter
100% pure en natuurlijke Pindakaas
Als je van pindakaas houdt maar let op uw suikerinname, dan hebben wij dat voor u geregeld. Onze eiwitrijke, vezelrijke, suikerarme natuurlijke pindakaaspasta is gemaakt van 100% geroosterde pinda’s en smaakt heerlijk op brood, toast en bagels of wat je maar wilt!
De meeste soorten pindakaas die je vindt in de supermarkt bestaat maar voor zo’n 80% uit pinda’s. Enorm zonde natuurlijk, want door onnodige toevoegingen doet dit de gezondheidsvoordelen van de pinda’s teniet. Wij vonden dat dit beter moest en om deze reden hebben wij een 100% natuurlijke pindakaas ontwikkeld die voor maar liefst 99% uit geroosterde pinda’s en voor 1% uit zeezout bestaat en die minstens zo goed smaakt!
Recept high protein peanut butter cups
Dit recept voor Protein Peanut Butter Cups is een eiwitrijke versie van de klassieke traktatie waar iedereen van houdt. Ze zijn heerlijk romig van smaak en je hebt maar 4 ingrediënten nodig om ze te maken. Met 9 gram eiwit per peanut butter cup kun je zonder schuldgevoel genieten van je favoriete dessert. Deze High protein peanut butter cups zijn het perfecte tussendoortje als aanvulling op jouw dagelijkse voeding.
Recept peanut Butter Cups
Benodigheden
Ingrediënten
Instructies
Notities
Voedingswaarden
100% pure en natuurlijke Pindakaas
Als je van pindakaas houdt maar let op uw suikerinname, dan hebben wij dat voor u geregeld. Onze eiwitrijke, vezelrijke, suikerarme natuurlijke pindakaaspasta is gemaakt van 100% geroosterde pinda’s en smaakt heerlijk op brood, toast en bagels of wat je maar wilt!
Natural Peanut Butter
De meeste soorten pindakaas die je vindt in de supermarkt bestaat maar voor zo’n 80% uit pinda’s. Enorm zonde natuurlijk, want door onnodige toevoegingen doet dit de gezondheidsvoordelen van de pinda’s teniet. Wij vonden dat dit beter moest en om deze reden hebben wij een 100% natuurlijke pindakaas ontwikkeld die voor maar liefst 99% uit geroosterde pinda’s en voor 1% uit zeezout bestaat en die minstens zo goed smaakt!
Eetschema’s op maat
Wil jij ook afvallen, vet verbranden, fit worden of spieren opbouwen? probeer dan nu onze eetschema’s op maat! LEES VERDER >>
Dit vind je misschien ook interessant
Recente berichten
Brownies recept: Gezond en Eiwitrijk
31 augustus 2024Avocado smoothie met banaan
28 augustus 2024kip kerrie met rijst
27 augustus 2024Recept risotto met champignons
26 augustus 2024Zoeken
Blog Categorieën